Tenis

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2024. 18:29 0

"Sramota me je...": Novak potpuno iskren pred RG

Novak Đoković je savršeno sublimirao sve što ima pred Rolan Garos jednom jedinom rečenicom, ali je dao i jedan opširnije odgovor.

Već 16 godina Đoković dolazi na svaki grend slem sa verom da može da podigne trofej, tako je i ovog puta, ali ovog puta postoji izvestan raskorak između nadanja i očekivanja i to je najbolje sam sublimirao.

Pojasnio je da mu je teško da govori zapravo o samim očekivanjima, te da se ne oseća najbolje kada o tome govori u ovom trenutku.

- Teško je da pričam kakva su očekivanja. Malo me je sramota da kažem šta su moja očekivanja. Sve osim titule za mene nije zadovoljavajuće, tako je oduvek bilo. Znam to. Zvučaće arogantno, ali imam karijeru koja tome govori u prilog. Kada igram na najvišem nivou i sada, to je glavni razlog što želim da nastavim da pišem istoriju, da osvajam titule. Pariz je jedna od tih tutla, zato su moje želje i ciljevi uvek isti. Sada moram da snizim očekivanja. Kada to kažem, mislim na to da ne razmišljam o turniru previše, da ne idem daleko, nego da idem meč po meč. Nisam igrao konstantno dobro duže vreme. Potrebno mi je to, da bih imao šansu da dođem do finala - poručio je, između ostalog, Đoković u prvom obraćanju u Parizu.

Otud i ne čudi što je na prvo pitanje odgovorio sa samo jednom jedinom rečenicom.

- Mala očekivanja, ali velike nade - rekao je o tome kako se oseća pred predstojeći Rolan Garos.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati