Tenis

Direktno.rs

25. 05. 2024. 11:37 5

Šta se dešava sa Noletom: Snimak koji je zabrinuo mnoge (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković eliminisan je u polufinalu turnira u Ženevi, gde je nakon tri seta od njega bolji bio češki teniser Tomaš Mahač - 6:4, 0:6, 6:1. Taj rezultat znači da će Nole drugi grend slem u sezoni dočekati bez ijednog odigranog finala, što se srpskom sportisti nije često dešavalo u dosadašnjem delu karijere. Još više brine stanje u kojem se Đoković trenutno nalazi, pošto deluje da nije potpuno spreman za najveće izazove...

Kamere su tako tokom meča u Ženevi uhvatile detalj koji je silno zabrinuo navijače novaka Đokovića. Tokom jedne pauze, dok je ustima prinosio flašicu sa tečnošću, Novaku se tresla desna ruka. Taj detalj dogodio se još u prvom setu, a Novak Đoković je nakon njega odigrao još puna dva seta i pokušavao da izbori finale!

- Nisam imao dobro veče, bilo je jako teško. Imao sam neverovatnu mučninu tokom prvog dela meča. Ne želim da oduzimam ništa Mahaču, koji je zaslužio pobedu, ali ne znam šta da mislim o ovoj igri. Voleo bih da zaboravim - rekao je Novak nakon meča zabrinut za svoju formu.

Drugi grend slem u Parizu počinje u nedelju, a Novak Đoković brani trofej osvojen prošle sezone. Rolan Garos je srpski teniser osvojio je tri puta u karijeri i ovo je veliki turnir na kojem je najmanje uspešan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati