Tenis

Direktno.rs

27. 02. 2024. 07:12 1

Novak priznao šta ga najviše muči: Borim se sa tim

Novak Đoković je krenuo na američku turneju koja sa svim pratećim obavezama traje mesec dana, a kako bi sprečio da ponovo bude odvojen od porodice na duži vremenski period, Nole je odlučio da je povede u Sjedinjene Američke Države.

Sina Stefana videli smo prethodnu noć zajedno sa Đokovićem na utakmici između Los Anđeles Galaksija i Intera iz Majamija, dok mediji u SAD ističu da će njegova porodica tokom turnira u Indijan Velsu i Majamiju biti stacionirana u ovom drugom gradu - gde Đokovići imaju i stan.

Novak je pričao ootvoreno o odvajanju od porodice.

- Da budem iskren, borim se sa tim sve više kako vreme odmiče. Australija je dugo putovanje, verovatno najduže koje imamo u čitavoj godini. Moj sin ima devet, a ćerka šest godina. Svaki dan, svake nedelje se menjaju - rekao je Đoković .

Objasnio je i kako se bori sa tim.

- Kao čovek, opet, balans privatnog i profesionalnog života je ključ. Očigledno, za svakog je drugačije. Svi smo mi različiti pojedinci. Ovo je veoma zahtevan sport sa velikim intenzitetom putovanja tokom cele godine. Morate da igrate širom sveta, što je lepo, što nam omogućava da putujemo svetom i igramo pred mnogo različitih ljudi i nacija. Istovremeno te odvaja od porodice i od dragih ljudi.

Nastavio je Đoković da govori o toj temi.

- Kada nisam, kako da ostanem povezan? Očigledno, tehnologija vam omogućava da komunicirate, ali drugačije je kada ste odsutni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati