Tenis

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2024. 22:17 0

Novak otkrio kada završava karijeru

Novak Đoković je završio na naslovnoj strani čuvenog časopisa Sport Ilustrejtid, gde je dao i ekskluzivan intervju u kojem je otkrio i neke zanimljive detalje, poput toga kako ga je Rafael Nadal nervirao u svlačionici na Rolan Garosu pred finale 2012. godine.

Pored priče o borbi od malih nogu, mentalnoj snazi, ishrani, načinu života, Novak je odgovorio i na pitanje kada bi mogao da se penzioniše i da završi karijeru.

Kada je dobio to pitanje na kraju intervjua, Novak nije dao konkretan odgovor, jer očigledno nije vremenski ništa oročio i spreman je da igra dokle god se na terenu oseća dobro i dokle god je konkurentan u borbi sa mlađima.

- Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam Grend slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titue. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu - poručio je Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati