Tenis

[ Izvor: Mediji ]

20. 02. 2024. 16:52 0

Topić će na NBA draftu biti izabran među prvima

Objavljena je nova lista predviđanja koje pozicije bi mogli da zauzmu mladi igrači na NBA draftu (26. i 27. jun), a Nikola Topić, srpski košarkaški biser, nalazi se u samom vrhu.

Plejmejkeru Crvene zvezde se trenutno predviđa da će biti šesti pik na NBA draftu na tradicionalnom rangiranju ESPN, a trenutno je ovo mesto u vlasništvu Toronto Reptorsa. Tako da bi Topić mogao da ode u tim koji trenira srpski strateg Darko Rajaković, što bi moglo da ima mnogo, mnogo pozitivnih stvari za njegov košarkaški razvoj.

Ipak, kako ima mnogo meseci do NBA drafta moguće je da se situacija dramatično promeni, uostalom na poslednjem preseku novembra je Topić bio na drugoj poziciji. Mnogo toga će biti poznato nakon završnice NCAA šampionata, ali će zavisiti i od toga koliko Topić bude igrao do kraja sezone jer je trenutno van terena zbog povrede.

Ispred Topića su redom od prve do pete pozicije: Zakari Risašer, Aleks Sar, Rob Dilingem, Matas Buzelis i Kodi Vilijams. Zanimljivo da je čak četiri Evropljana u prvih šest pikova što dovoljno govori o tome koliko se struja promenila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati