Tenis

Direktno.rs

27. 12. 2023. 08:40 3

Đoković: Možda ću igrati i posle 40. godine

Najbolji svetski teniser Novak Đoković poćeće sezonu egzibicijom protiv Karlosa Alkaraza u Rijadu, prestonici Saudijske Arabije. Meč je zakazan za 16.45 časova po srpskom vremenu.

Dolazak najboljeg tenisera današnjice izazvao je veliku pažnju u Saudijskoj Arabiji. Vlasnik 24 grend slem tilule odgovarao je na brojna pitanja, a posebno je bio interesantan odgovor do kada planira da igra, jer ima 37 godina.

- Odlično se osećam i verujem da ću igrati najmanje do 40. godine, a možda i posle toga. Hajde da vidimo - istakao je zvanično najbolji sportista Evrope u 2023. godini.

Kao nekoga na koga se ugleda, Srbin je naveo najtrofejnijeg kvoterbeka u istoriji NFL lige.

- Tom Brejdi je primer za nekoga ko je imao dugu i uspešnu karijeru. Mnogo sati je proveo brinući se o sebi i svom telu, oporavku i psihološkoj pripremi i to mu je omogućilo da bude na terenu i sa 45 godina. Znam ga lično i trudim se da učim od njega.

Novak se osvrnuo i na proteklu godinu u kojoj je osvojio tri grend slem titule i igrao finale na Vimbldonu.

- Bila je to jedna od najboljih sezona u mom životu i zašto bih prekidao kada igram sjajno. Idemo godinu po godinu, pa da vidimo dokle ću dogurati.

Novak iz Rijada ide u Pert, gde će učestvovati na Junajted kupu, a od 14. januara očekuje ga odbrana titule na Australijan openu, prvom grend slemu u sezoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati