Tenis

[ Izvor: Mediji ]

20. 11. 2023. 14:35 0

Đoković 400 nedelja broj 1, a ovako je sebi čestitao (FOTO)

Ponedeljak je dan kada se objavljuje najnovija ATP lista, a Novak Đoković i ovu nedelju dočekao je na prvom mestu. To je e ukupno 400 nedelja na prvom mestu, čime je ostvario još jedan neverovatan rezultat. Zapravo, sve najbitnije rekorde u istoriji tenisa drži Đoković.

Novak je u Torinu odigrao perfektan turnir i na četvrtom takmičenju u nizu osvojio pehar. Ovog puta ne perfektnim učinkom, pošto sistem Završnog mastersa dozvoljava poraz u grupnoj fazi, ali je slavljem u finalu još jednom dokazao da retko kada gubi kada je najvažnije.

Janik Siner nije uspeo da savlada Noleta dva puta, pa je možda i najslađi pehar u godini otišao u ruke srpskog asa.

Neće pamtiti Đoković proteklu nedelju samo po tom trijumfu, možda i najbitniji je bio onaj protiv Holgera Runea u prvoj rundi, pošto je tada ispisao stranice istorije i obezbedio 400. nedelju na čelu ATP liste.

Te večeri Novak je svoje fanove putem X mreže (Tviter) pozvao da uz heštag #Nole400 uzmu učešće u različitim fizičkim aktivnostima i to podele sa njim.

Ovog ponedeljka on je zvanično potvrdio svoje prvo mesto, pa se opet oglasio povodom svog poziva uz komentar.

- Okej, hajde da uradimo sve to. Počevši od danas tokom cele nedelje objavljujte bilo koji od ovih fizičkih izazova uz tag #Nole400 ili bilo šta je vama zabavno da proslavite. Crtajte, plešite, donirajte... Jedva čekam da vidim. Idemooooooo - napisao je Đoković.

Podsetimo, sedam titula na završnom Mastersu, 400 nedelja na prvom mestu svetske liste, 40 trijumfa na mastersima 1.000 i - najvažnije - 24 pehara na grend slem turnirima. Sve najbitnije rekorde u istoriji tenisa drži Novak Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati