Tenis

[ Izvor: Mediji ]

18. 06. 2023. 15:19 10

Đoković: Osuđuju te kad si pošten, Bog je veliki

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle tačno nedelju dana od titule na Rolan Garosu podelio je utiske sa turnira na kom je pomerio granice tenisa.

Đoković je prošle nedelje pobedio Kaspera Ruda u finalu u tri seta i osvojio je 23. grend slem trofej, što je novi rekord u muškom tenisu. Novak je opisao kako se osećao sa svojom porodicom, kako je doživeo borbu u te dve nedelje, ali i kakva je emocija iza svega ostala na kraju.
- Podsećam se magične 23. grend slem titule od pre sedam dana. Proveo sam divno vreme sa svojim timom i porodicom. Bila je to teška bitka prethodnih nedelja, ali pobeda je slađa kada znaš da si ostavio sve na što imaš na terenu. Zahvalan sam za podršku, pre svega mojim navijačima. Vi ste najbolji navijači koje čovek može da poželi. Hvala što ste bili uz mene kada mnogi nisu. Znajte da to zaista ceni. Takođe se zahvaljujem porodici, timu, prijateljima, svima koji su pomogli i doprineli stvaranju istorije. Sam sam na terenu, ali nikada nisam sam na putu. Duboko cenim i priznajem važnost najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina profesionalne karijere - napisao je Đoković.Smatra da je blagsloven što je ovde gde jeste, te da često pokušava da se podseti čitavog puta.

- Počevši od Srbije, koja je uvek moj dom, gde je moje srce. Suočavanja sa nedaćama u skoro svakoj fazi života samo me je učinilo jačim. Biti autentičan, otvoren, pošten, velikodušan, hrabar, danas su dragocene vrednosti koje se osuđuju i kritikuju na svakom koraku. Ipak, sa ovim vrednostima nastavljam da krčim put novim generacijama. I nastavljam putem koji mi je toliko dao. Bog je veliki - zaključio je Novak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati