Tenis

[ Izvor: Mediji ]

18. 05. 2023. 16:12 2

Nadal potvrdio da neće igrati na Rolan Garosu

Španski teniser i osvajač 22 gren slem titule Rafael Nadal potvrdio je da neće igrati na ovogodišnjem Rolan Garosu zbog nedovoljno zalečene povrede kuka.

Tu informaciju u sredu ekskluzivno je preneo pouzdani novinar Naćo Enkabo.

Otkad je osvojio svoju prvu titulu u Parizu 2005. godine, Nadal se nijednom nije pre turnira povukao sa Rolan Garosa, mada 2016. godine jeste pre meča trećeg kola.Nadal je 14 puta osvajao Rolan Garos, a sada nije igrao od januara i drugog kola Australijan opena. Tada je povredio kuk u duelu sa Mekenzijem Mekdonaldom, prvobitna prognoza bila je pauza između četiri i šest nedelja, ali došlo je do komplikacija koje su uzrokovale ovaj veliki udarac za njega, Rolan Garos i svetski tenis.

U junu Rafa puni 37 godina i još se ne zna kada će se vratiti na teren. Osvojio je ukupno 22 gren slem trofeja, najviše pored Novaka Đokovića u istoriji tenisa. Od toga čak 14 trofeja osvojio je na pariskoj šljaci, na kojoj je doživeo samo tri poraza u karijeri. Jedan od Robina Soderlinga i dva od Đokovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati