Tenis

[ Izvor: Mediji ]

28. 03. 2023. 09:44 0

Teniserka zaplakala od bola, izneli je u kolicima (VIDEO)

Kanadska teniserka Bjanka Andresku je morala da preda meč Ruskinji Jekaterini Aleksandrovj nakon što nije bila u stanju da odigra do kraja.

Nakon što je izgubila prvi u taj-brejku sa 7:6, drugi je otvorila sa brejkom i povela sa 2:0, usledio je trenutka koji je sve ostavio u šoku. Bjanka je pala na teren, zajaukala od bolova i odmah je krenula da plače. Medicinski tim je odmah utrčao da vidi šta se dešava i konstatovao je povredu levog članka. Na kraju, Bjanku su u kolicima odvezli sa terena.Kamera je prilikom njenog odlaska u svlačionicu uhvatila njenu ložu u kojoj je njena majka takođe plakala gledajući scenu na terenu, dok je i rivalki bilo žao zbog toga što se desilo.

- Videti je na terenu u tolikom bolu i za mene je bilo bolno. Ne možeš da pomogneš, samo sediš i gledaš. Groznan osećaj. Nadam se da će se brzo oporaviti - poručila je Aleksandrova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati