Tenis

11. 02. 2023. 18:42 6

Novak prodao majicu, novac ide deci sa KiM

Humanitarna fondacija s imenom najboljeg tenisera sveta učestovala na aukciji u Beču. Tokom tradicionalnog Svetosavskog bala u prestonici Austrije, gde živi veliki broj iseljenika iz Srbije, organizovana je velika humanitarna aukcija.

"Novak Đoković Fondacija" priložila je uramljenu majicu osvajača 22. grend slem titula, sa potpisom pobednika nedavnog Australijan opena.

Na kraju licitacije, odevni predmet skoro svih važnih rekorda u muškom singlu završio je kod jedne dame, koja ga je platila 11.000 evra.Kao uvek u takvim prilikama, NDF se odrekla dobijenog novca, a prisutna Novaka supruga Jelena Đoković ga je namenila opremanju vrtića na Kosovu.

Njih dvoje su veliki humanitarci, a fokus su im bile i ostale ustanove u kojima klinci iz svih delova naše zemje rastu i uče se raznim veštinama i životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati