Tenis

[ Izvor: Mediji ]

30. 01. 2023. 21:12 1

Cicipas: Rođeni sam šampion

Grčki teniser Stefanos Cicipas ni u drugom učešća u finalu Gren slem turnira nije uspeo da dođe do trofeja - oba puta zaustavio ga je Novak Đoković. Povratnik na prvo mesto svetske rang liste u nedelju u odlučujućem meču Australijan opena pobedio je Cicipasa 3-0, dok je u Parizu 2021. bio 3-2 za Srbina posle velikog preokreta.

Ipak, 24-godišnji Atinjanin nije klonuo duhom i ubeđen je da najbolje tek sledi.- Želim da dostignem maksimum u onome što radim u svojoj profesiji. Broj 1 mi je u mislima. Ne dolazi lako, znam to. Moram da radim više da bih to ostvario. Mogao sam u Melburnu da dođem do prve pozicije, ali imao sam boljeg protivnika sa druge strane mreže koji je stvari radio mnogo bolje od mene - rekao je Cicipas, od ponedeljka svetski reket broj tri i dodao:

- Novak trenutno zaslužuje to mesto.

Cicipas smatra da je došlo vreme da "napadne" svetski vrh.
- Ne vidim razlog da snižavam svoja očekivanja ili ciljeve. Rođen sam kao šampion. Osećam to u krvi. To je nešto što je u meni od malih nogu. Biće izuzetno emotivno kada se to dogodi - istakao je Cicipas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati