Tenis

[ Izvor: Eurosport ]

29. 01. 2023. 15:35 7

Srbi i Hrvati su ratovali, a vidite Novaka i Gorana

Proslavljeni američki teniser Džon Mekinro nakon velikog finala Australijan opena osvrnuo se na sjajnu saradnju između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića. Srpski teniser je osvojio rekordnu 22. Grend slem titulu i jubilarni 10. trofej na Australijan openu, pošto je u velikom finalu savladao grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima.

U svom pobedničkom govoru Novak se zahvalio porodici i članovima tima među kojima je hrvatski trener Goran Ivanišević. Goran je u više navrata bio na udaru srpskog asa tokom mečeva na u Melburnu. Znao je Nole ozbiljno da se istrese na trenera, ali naravno, ovaj mu to nije zamerio.Nole je nakon meča istakao da je srećan što ga ima kao podršku i da ovaj trofej pripada njegovom timu isto koliko i njemu samom.

O tom specifičnom i sjajnom odnosu između Ivaniševića i Đokovića govorio je i Džon Mekinro.

- Mislim da je Goran imao sve više sedih kako je turnir proticao - počeo je Amerikanac.
- Divno je to, pre nekoliko decenija dve zemlje su bile u ratu, a sada su njih dvojica zajedno i nadamo se da će se tako rasplesti situacija sa Ukrajinom i Rusijom. Divno je videti Gorana i Novaka zajedno, njih dvojica su sjajan tim - konstatovao je Mekinro za televiziju "Eurosport".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati