Tenis

Direktno.rs

23. 01. 2023. 12:03 1

Novak: Nisam osetio ništa...

Novak Đoković je ostvario 25. uzastopnu pobedu u Melburnu, pošto je u četvrtom kolu savladao Aleksa de Minora sa 6:2, 6:1, 6:2. Očekivao se spektakl na Rod Lejver areni, međutim nije publika imala mnogo prilike da uživa - srpski as je potpuno dominirao.

- Zato što sam želeo! Hvala svima što ste došli, dobro veče svima. Ne mogu reći da mi je žao što niste gledali dug meč, stvarno sam hteo da dobijem sa 3:0. Ali nikad ne znaš šta će biti na terenu. Mnogo je toga na terenu i van njega, počeo sam da se osećam opuštenije, bio sam agresivniji, osetio sam da je nervozniji pred kraj 1. i 2. seta, to su bile moje prilike da profitiram. Tenis je brz i dinamičan, mnogo toga se promeni u momentu. Ovo je najbolji moj meč ove godine - rekao je Đoković.

Džim Kurijer ga je intervjuisao, pitao ga je za povredu. Imao je opasku da je očito da se bori jer ima zavoj na butini.

- Hvala Džim, ali nije bilo očito. Nisam osetio ništa, danas je bilo sjajno. Hvala mom timu, Bogu, svima koji su pomogli, nastavljam, ne želim da prerano slavim. Osećao sam se dobro u ovom meču, ali znam da se sve može promeniti brzo. Zadovoljan sam kako sam se kretao, hajde da nastavimo. Znaš i ti kakav je to osećaj, pogotovo kad ne znaš kakav je stepen povrede, uzimao sam mnogo tableta ovih dana, to nije idealno, ali maskiram bol... Ne, ne, ne uzimam te pilule - našalio se Novak, da neko ne pomisli slučajno na doping.

- Za bol, morao sam da nađem način sa timom da idemo dan za danom. Ne želim da ulazim dublje u temu, nadam se da će ostati sve dobro.

Kako je igrati tenis sa sinom Stefanom?

- Igra, uživa, važno je da voli to i da uživa u svemu što radi. Kao tata, želim da bude aktivan. Kod kuće nema pauze, moram da igram sa njim svakog dana. Ko zna, možda se Stefan i ja vratimo ovde da igramo dublove. Taru ne zanima tenis uopšte. Voli balet, gimnastiku, slatka je devojčica koja me drži da budem na zemlji. Da budem skroman, ona me svaki dan okrene, okrene mi mozak kada me pogleda. Njen pogled je najlepši u čitavom mom životu. Nedostaju mi.

Najavio je Nole Rubljova.

- On je konstantno u top 5, godinama je tu, ima vatrenu moć, servis je tu, eksplozivan je i sličan je u nekim aspektima De Minoru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati