Tenis

Direktno.rs

29. 12. 2022. 09:13 1

Pojačanje za Noletov tim: Vraća se poznato lice

Novak Đoković je potvrdio da je završio saradnju sa doskorašnjim fizioterapeutom Ulisesom Badiom, kao i da je njegovom timu priključen novi, Klaudio Cimalja, koji je sa njim u Australiji.

Takođe, Đoković je tokom razgovora za srpske medije u Adelejdu rekao i da će se timu priključiti i njegov nekadašnji fizioterapeut, ali i kum - Miljan Amanović, koji će biti na određenim turnirima i koji je dugo radio sa Novakom u periodu kada je tu bio i Marjan Vajda kao glavni trener.

- Jeste početak nove saradnje. Sa Ulijem, sada već mojim bivšim fiziom sam završio saradnju krajem ove godine i počeo sa Klaudiom. Imaću saradnju sa Klaudiom i sa Miljanom Amanovićem, koji će putovati sa mnom nekoliko nedelja - rekao je Novak na pitanje o novom fiziju koji je viđen s njim u Adelejdu.

Novak se osvrnuo i na prethodnu sezonu i istakao da je zadovoljan.

- Jesam zadovoljan, sigurno da je bila drugačija godina u odnosu na sve ostale. Svi znamo šta se dogodilo ovde pre skoro 12 meseci, to je dosta uticalo na prvih pet meseci moje sezone, nisam uspeo sebe da pronađem u pravoj formi, tamo negde kod Rolan Garosa sam krenuo da igram svoj najbolji tenis, Vimbldon osvojen, osvojena tri od četiri turnira u dvorani sa osvojenim završnim mastersom. Ima dosta razloga da budem zadovoljan kada je u pitanju 2022. Ove godine ću moći da krenem u Australiji, gde sam pružao najbolje partije.

Novaku je na kraju zahvaljeno od strane srpske zajednice, gde su stigla četiri velika paketa sa njegove strane.

- Drago mi je, videćemo se uskoro, pokušaću da obiđem srpsku zajednicu za Novu godinu - poručio je Novak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati