Tenis

Direktno.rs

19. 11. 2022. 23:42 2

Đoković: Znam kako je kad nemaš ništa na stolu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale završnog mastersa u Torinu, nakon pobede protiv Tejlora Frica u dva seta. U nedelju ga u borbi za titulu čeka Norvežanin Kasper Rud.

Na konferenciji za medije posle samog susreta sa Amerikancem, Novak je deo obraćanja posvetio delu vezanom za finansije i nagrade koji teniseri dobijaju na turnirima. Kaže da on na to ne obraća mnogo pažnje i da sve dolazi kao posledica uspeha.

- Naravno, ljudi mogu da vide koliko zarađujemo. Ono o čemu mediji ne pišu su porezi, kao i drugi troškovi, ali to je u redu. Ne mogu da sedim ovde i da pričam o novcu kao o jednom od problema u mom životu ili bilo šta slično. Veoma sam blagosloven i srećan. On dolazi kao posledica mog tenisa i uspeha koje sam ostvario, zajedno sa svojom porodicom i ekipom - poručio je Novak.

Smatra Novak da je ova tema za njega naročito važna, uzimajući u obzir kakvo je bilo njegovo detinjstvo i kroz šta je sve prošao na putu do svetskog vrha.

- Mislim da je svaki evro koji sam stekao zarađen napornim radom, znojem i suzama. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo, jer znam kakav je osećaj kada nemaš ništa na stolu, kad imaš pet članova porodice, rat, sankcije… Hajde da ne zaboravimo odakle dolazim, u smislu u kakvom dobu sam odrastao. Tako da apsolutno znam i drugu stranu, što mislim da mi pomaže da u životu više poštujem sve što zaradim - rekao je Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati