Tenis

Direktno.rs

19. 11. 2022. 16:40 1

Đoković: Borio sam se da preživim

Novak Đoković je bio jači od svih nedaća i izborio je plasman u finale završnog mastersa u Torinu. Slavio je u dva-taj brejka, što mu je omogućilo da savlada Tejlora Frica, pa će se u nedelju za titulu boriti protiv Andreja Rubljova ili Kaspera Ruda.

Nole je posle meča istakao da se nije osećao najbolje na terenu...

- Borio sam se da preživim, nisam se osećao baš dobro danas i nisam imao mnogo samopouzdanja. Znao sam da će mi, posle jučerašnjeg meča i onakve borbe, biti teže i da ću morati da nađem novo kretanje i dinamiku protiv Frica. Morao sam da budem veoma strpljiv. Drugi set nisam počeo dobro, ali sam na 5:4 oduzeo servis isto kao i Medvedevu kada je servirao za pobedu. Uvek sam dobro odigrao taj poen više i zadržao živce. Uspeo sam da opstanem. Možda energija nije bila tu, ali u taj-brejku je bilo toliko glasno.

Novak je govorio i o podršci publike.

- Uživao sam u ovoj atmosferi, ljudi dođu da gledaju kako igram, ja to jako poštujem. Oni očekuju dobar tenis i zabavu i nadam se da su danas uživali. Morao sam da sve nekako saberem jer se protiv takvog igrača svaki poen računa i svaki je važan. Srećan sam na kraju, pronašao sam prave servise u pravom trenutku i na taj još jedan udarac. Tako sam dobio i zadovoljan sam.

U nedelju sledi borba za novi trofej.

- Gladan sam i vrlo sam motivisan. Još jedan meč je ostao i daću sve od sebe sutra kako bih pobedio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati