Tenis

Milan Zarić

18. 11. 2022. 17:23 1

Slomio Medvedeva: Nole bez poraza do polufinala

Novak Đoković je u neverovatnom okršaju na završnom mastersu u Torinu pobedio Danila Medvedeva. Igrala su dvojica tenisera u tri seta duel koji nije imao takmičarski značaj, ali je na kraju "egzibicija" završena u korist srpskog tenisera - 6:3, 6:7, 7:6 posle tri sata i 11 minuta. Na taj način je Nole bez poraza otišao u polufinale.

Odlično je Novak otvorio duel i u prvom setu bio daleko sigurniji od svog velikog rivala.

Indisponiran je bio Danil, koji je tražio svoju prvu pobedu na ovom turniru. Brejk u osmom gemu i potvrda istog doneli su Novaku miran kraj seta.

Dugi gemovi obeležili u i start drugog seta, u kojem nije bilo brejkova. Svako je čuvao svoj servis, ali je posle zatraženog medicinskog tajm-auta zbog problema sa okom Novak bio van fokusa.

Medvedev je pronašao svoj ritam i uspeo u taj-brejku da ostane koncentrisaniji. Napravio je tri mini-brejka, Novak je dva puta odgovorio, ali je Danilu pripao taj-brejk rezultatom 7:5.

Odlučujući set doneo je još veću neizvesnost, upornost dvojice tenisera donela je i gem koji je trajao 15 minuta, ali je u taj-brejku ovog seta Novak bio dominantniji. Slavio je Srbin 7:2 u tom delu igre i tako stavio tačku na meč.

Novakov rival u polufinalu bio je poznat i pre ovog duela, biće to Tejlor Fric, a polufinale će igrati u subotu od 21 čas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati