Tenis

Direktno.rs

19. 09. 2022. 21:53 2

Real sprema spektakl: Rodžer se oprašta protiv Rafe?

Najtrofejniji fudbalski klub na svetu, Real Madrid poslao je primamljivu ponudu švajcarskom teniseru Rodžeru Federeru. Ideja kraljevskog kluba je da Švajcarac svoj poslednji meč odigra na renoviranom "Santijago Bernabeu" i to protiv Rafaela Nadala. Ako se ideja realizuje, biće to sportski superspektakl!

Time bi najverovatnije bio oboren i rekord po broju gledalaca na jednom teniskom meču. Trenutno je rekord 52.000 navijača koji su u Južnoj Africi početkom 2020. godine gledali egzibicioni meč upravo između dvojice pomenutih tenisera.

Novi "Santijago Bernabeu" bi, prema planu, trebalo da ima kapacitet od oko 81.000 mesta, što znači da bi rekord mogao da bude premašen za skoro 30.000.

Podsetimo, Federer je ranije najavio da će Lejver kup za njega biti poslednje takmičenje nakon čega će uslediti i zvaničan kraj profesionalne karijere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati