Tenis

Direktno.rs

26. 07. 2022. 18:45 1

Bekeru preti deportacija iz Britanije

Legendarnom nemačkom teniseru Borisu Bekeru (54) preti deportacija iz Velike Britanije nakon što odsluži zatvorsku kaznu, prenose britanski mediji.

Nekada najbolji teniser sveta i trostruki pobednik Vimbldona trenutno se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog utaje poreza i malverzacija posle bankrota.

Beker je osuđen na 30 meseci. Prve nedelje kazne proveo je u ozloglašenom zatvoru Vansvort, da bi ga zatim prebacili u HMP Hanterkomb, 70-ak kilometara udaljen od Londona koji je zatvor nižeg rizika. Ostrvski mediji navode kako Bekeru po izlasku iz zatvora preti deportacija iz Velike Britanije kao strancu koji je odslužio zatvorsku kaznu od 12 meseci ili više.

Prema drugom scenariju Beker bi mogao da bude vraćen u Nemačku pre nego što mu istekne kazna, i da odsluži ostatak vremena u domovini. Nemac živi u Londonu od 2012. godine, ali nikada nije zatražio britansko državljanstvo.

Beker je tokom igračke karijere zaradio više od 130 miliona evra, međutim 2017. je proglasio bankrot. U karijeri je osvojio 49 turnira od toga šest gren slem titula. Sa reprezentacijom Nemačke dva puta je osvojio Dejvis kup (1988, 1989).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati