Tenis

Direktno.rs

25. 05. 2022. 19:02 1

Đoković odmah posle meča pričao o Vajdi

Pobedom nad Slovakom Aleksom Molčanom sa 6:2, 6:3, 7:6 (7:4) najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa.

Duel Novaka i Molčana bio je specifičan i zbog toga što je Aleksov trenera Marijan Vajda, čovek koji je dugo godina brinuo upravo o Noletovoj karijeri.

- Igrao sam protiv specijaliste za šljaku, nadam se da je ovo poslednji put da igram protiv igrača kog trenira Marijan Vajda. Hvala publici, što ste došli na "Leglen", bio je veoma težak meč, bili su teški uslovi, bilo je mnogo vetra. Uvek moramo da budemo mnogo koncentrisani, bila je različita rotacija lopte, zbog vetra je bitno gde sedite - bili su prvi Novakovi utisci izrečeni na francuskom jeziku.

Na konstataciju novinarke da je imao dosta podrške od strane dece na tribinama, Nole je rekao:

- Uvek pokušavam da pomognem deci svuda u svetu. Razumem dobro kada si mlad, sanjaš da igraš na Rolan Garosu. Ima mnogo podrške za mene od strane dece tokom meča, hvala puno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati