Tenis

[ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 05. 2022. 16:37 0

Đoković ovo nije hteo: Udara na Vajdu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković moraće da igra u drugom kolu Rolan Garosa protiv protivnika koga nije priželjkivao. U pitanju je Slovak Aleks Molčan, 38. teniser sveta, koji je savladao Argentinca Federika Koriju sa 3:1 (6:3, 6:4, 3:6, 6:2) u prvom kolu Rolan Garosa.

Novak nije priželjkivao Molčana ne zato što se plaši njega, iako je u pitanju kvalitetan teniser, već zbog činjenjice da će po prvi put u karijeri naspram sebe imati svog dugogodišnjeg trenera Marjana Vajdu, koji je sa njim bio tokom čitave karijere i sarađivao je sa njim u svih 20 osvojenih Grend slem titula.

Molčan je lako dobio prva dva seta, a onda je u trećem Argentinac uspeo da se vrati i da dobije set sa 6:3, međutim, to je bilo sve od Korije, jer je Molčan u narednom setu bio ubedljiv. Lako je došao do 5:1, Korija je uspeo da vrati jedan brejk, ali to je bilo sve, jer uskoro Molčan rešio meč u svoju korist.

Sam Novak je pre meča rekao da mu nije svejedno što postoji šansa da igra meč gde će Marjan Vajda biti naspram njega u protivničkom boksu.

- Pisao sam Marjanu pre par dana i videli smo se juče i danas. Kad sam video žreb, nije mi bilo svejedno. Ne znam kako ću se osećati na terenu, Molčan je protivnik za mene kao bilo koji drugi, međutim, Marjana nikada nisam imao u protivničkom taboru. To iskreno ne priželjkujem - kazao je Đoković nakon pitanja novinara na konferenciji posle prvog kola i pobede nad Nišiokom.

Meč između Đokovića i Molčana na programu je u sredu, a termin će biti obavljen kasnije u toku dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati