Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 05. 2022. 12:51 0

Bekera će deportovati iz Britanije?!

Boris Beker, trostruki šampion Vimbldona, suočen je sa novim problemima.

Dok se trenutno nalazi na odsluženju dvoipogodišnje kazne u zatvoru Vandsvort u Londonu, nekadašnji broj jedan je saznao da bi po izdržavanju kazne mogao da bude i deportovan iz Velike Britanije.

Iako je on nastanjen u Londonu od 2012. godine, on nema britansko državljanstvo, a zakon kaže da svi stranci koji služe kaznu zatvora dužu od godinu dana se najčešće deportuju prvom mogućom prilikom.

Zanimljivo je da je Beker još pre sedam godina najavio kako će aplicirati za britansko državljanstvo, ali to se nije dogodilo.

Inače, Nemac prvih deset dana u zatvoru provodi u posebnoj jedinici za prihvat po dolasku zbog važećih restrikcija u vezi sa koronavirusom.

Tek posle toga može da očekuje premeštaj u ćelije gde su ostali zatvorenici.

Posle šest nedelja, u slučaju da pokaže dobro ponašanje, može da računa da bi tamo nešto mogao da počne da radi, ali je malo verovatno da će mu dozvoliti da se bavi komentatorskim poslom, kako se nadao.

Sudeći po tome da je njegov prekršaj nenasilnog karaktera, verovatnije je da će Beker biti poslat kasnije u neki od zatvora sa labavijom bezbednosnom politikom, gde će moći da računa na manji broj restrikcija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati