Tenis

[ Izvor: Mediji ]

02. 12. 2021. 19:12 3

Nadal: Novak će osvojiti najviše grend slem titula

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da smatra da će Novak Đoković verovatno biti čovek sa najviše osvojenih grend slem titula u istoriji.

Trenutno, Rafa, Nole i Rodžer Federer imaju po 20 najvećih trofeja u "belom" sportu, ali Srbin je najbliži da pobegne za jednu stepenicu gore.

- Đoković je u najboljoj poziciji da bude igrač sa najviše osvojenih Grend slem turnira. Ne bi trebalo zavaravati sebe. Federer je tu gde jeste i ja sam tu gde jesam. Kako god, Novak igra dobro i u odličnom je momentumu. To je realnost i ne bi je trebalo ignorisati. Ne znamo šta će biti u narednih devet meseci, ali on je favorit sada - bio je iskren Nadal.

Nadal je poslednji Grend slem osvojio 2020. godine kada je trijumfovao na Rolan Garosu, ali je nakon toga učestvovao samo još na Australijan Openu (poraz u četvtfinalu) i Rolan Garosu (poraz u polufinalu od Novaka).

On je naveo da je novi talas već stigao.

- Oni više nisu nova generacija i mi to nismo mogli da zadržimo zauvek. Igrači poput Medvedeva, Zvereva i Cicipasa su već odavno prošli taj nivo. Oni su ova generacija, oni su sadašnjost - kazao je Nadal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati