Tenis

M. Z.

22. 09. 2021. 12:56 0

Cicipas se skandalozno branio zbog pauza za toalet

Mnogo bure podigli su odlasci Stefanosa Cicipasa u toalet tokom nedavno završenog US Opena. Grčki teniser bio je javno kritikovan i publika je negodovala svaki put kada bi se nešto duže zadržao na pauzi između setova.

Grčki teniser je već nekoliko puta pričao o ovim situacijama, rekao je da ne vara i da ne radi ništa što je protivno fer-pleju, ali strani mediji ne "odmaraju" i Stefanos je morao još jednom da stane ispred ostalih. Osvrnuo se i na to koliko traje pauza kod žena.

- Kada sam jednom pobedio u setu sa 6:0, uzeo sam pauzu za toalet. Ne mislim da je to bilo veoma dobro za mene. Ali uradio sam to i nema tu kod mene maliciozne namere. Ja sam osoba kojoj je potrebno malo vremena. Ali opet, ne toliko koliko ženama - rekao je Cicipas i tako još jednom podigao buru.

Komentarisao je i stil igre koji forsira Danil Medvedev, koji je odigrao perfektan turnir i na kraju se domogao titule na US Openu.

- Medvedev je veoma konstantan, težak je rival. Iznenađuje me to što uspeva da ostvaruje ovakve rezultate igrajući ovakvim stilom. Ne bih rekao da je dosadan, samo da je jednodimenzionalan - istakao je Cicipas.

Inače, ATP je istakao kako će pooštriti pravila za lekarsku pauzu i vrlo je verovatno da će igrači imati dosta manje vreemena za manevar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati