Tenis

[ Izvor: Telegraf ]

21. 02. 2021. 15:35 0

"Nemam rakiju, može neko da mi je da?"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je devetu titulu na Australijan openu, a posle meča je bio sjajno raspoložen. Danil Medvedev je osetio koliko je bio motivisan, jer ga je "počistio" u finalu sa ubedljivih 3:0, a bio je nasmejan i u govoru posle meča, ali i u intervjuima koje je kasnije dao kao šampion.

Tokom razgovora za kanal 9 u Australiji, koji je emitovan uživo u studiju ispred Rod Lejver Arene, viđene su interesantne scene, jer je intervju sa novim šampionom rađen ispred srpskih navijača.

Novakovi fanovi su u nekoliko navrata prekidali intervju skandiranjima, a najinteresantnija scena viđena je nakon što je Novak dobio pitanje "Šta su ti planovi za večeras?"

- Samo kućna žurka sa mojim... - nije stigao Novak ni da odgovori i počeo je da se smeje zbog dobacivanja srpskih navijača iz publike, koji su kao odgovor izgovorili "rakija".

- Plašim se ako bi oni bili pozvani, ne biste me našli sutradan - rekao je Novak uz osmeh, što je izazvalo oduševljenje navijača, koji su počeli da skandiraju "Rakija, rakija", na šta se Đoković okrenuo ka njima rečima:

- Nemam rakiju, može neko da mi je da? - upitao je uz oduševljenje srpskih fanova.

Zatim Novak pojasnio Kurijeru, Hjuitu i voditelju šta to zapravo znači rakija.

- Rakija je tradicionalno piće, kao "šnaps", ako ste probali. Nemam je, imam malo vina, ali možda nađem i rakiju, ako je ima neko ovde. Poslaću nekoliko za vas momci - rekao je Novak svima u studiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati