Tenis

Direktno.rs

10. 01. 2021. 16:31 0

KVALIFIKACIJE ZA AO Olga i Aleksandra prošle, Jovićeva i Kostićeva ispale

Olga Danilović plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Australijen Open koje se održavaju u Dubaiju pobedom nad Kristinom Kučovom 2:0 (6:2, 6:2). Uspešna je bila i Aleksandra Krunić, dok su Jovana Jović i Natalija Kostić eliminisane.

Danilović je odlično servirala i izgubila je samo jednom svoj servis, zabeležila je 7 as-udaraca, a osvojila je 72 odsto poena posle ubačenog prvog servisa. U prvom setu brejkove je srpska teniserka ostvarila u trećem i sedmom gemu, a dva brejka više ostvarila je i u drugom setu. Naredna protivnica za 183. igračicu sveta biće 25-godišnja Amerikanka Sačija Vikeri.

 Aleksandra Krunić, naša teniserka koja je 234. na WTA listi posle preokreta bila je bolja od favorita, Beloruskinje Olge Govorcove 2:1 (2:6, 6;2, 6:2). Aleksandra je izgubila tri servisa u prvom setu, ali od momenta kada ga je izgubila 6:2, zaigrala je odlično, držala je svoj servis i naredna dva dobila sa po 6:2. Narfedna protivnica joj je Danijela Seguel iz Čilea, 208. na WTA listi.

Jovana Jović je nažalost ispala, nju je u prvom meču nadigrala Kineskinja Jia-Jing Lu 2:0 (6:1, 6:2). Natalija Kostić se dobro držala protiv Belgijanke Bonaventure ali je poražena 2:0 (6:3, 6:3).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati