Tenis

Direktno.rs

20. 11. 2020. 18:38 0

Nole o "slučaju Zverev": Tu sam ako želi da popriča

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle plasmana u polufinale završnog mastersa u Londonu prokomentatrisao je situaciju oko Aleksandra Zvereva i njegovog navodnog zlostavljanja Olje Šaripove.

Nemački teniser optužen je da je fizički napastvovao 23-godišnju Šaripovu i prethodnih nekoliko nedelja ovaj slučaj nalazi se u centru pažnje.

Đoković je u petak savladao Zvereva, čime se plasirao u polufinale Završnog turnira, a posle meča novinari su ga pitali da prokomentariše slučaj Nemca.

- Ne znamo tačno šta se desilo. Saznaćemo u budućnosti. Nisam pričao sa Sašom o ovom slučaju. Ali sam mu rekao da sam tu za njega ako hoće da popriča s nekim - rekao je Đoković i dodao:

- Poznajem Sašu baš dugo. Uvek smo imali odličan odnos. Veoma je dobar momak, poštujem njega i njegovu porodicu. Istih sam godina kao njegov stariji brat Miša i žao mi je što čujem da prolazi kroz sve ovo. Ponavljam, ne znam šta se desilo. Naravno da ne podržavam nikakav vid nasilja. Tako da ćemo morati da sačekamo i vidimo - rekao je Nole.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati