Tenis

Direktno.rs

19. 09. 2020. 17:43 0

Đoković: Ja sam kriv zbog trećeg seta!

Svaka mu čast kako se borio i vratio, ali krivim sebe jer sam dozvolio da uđemo u treći set, iako sam imao dobijen prvi i brejk prednosti u drugom. Izgledalo je tada dobro, ali nisam uspeo da napravim poslednji korak za osvajanje drugog seta - istakao je najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon trijumfa nad nemačkim igračem Dominikom Kepferom 2:1 (6:3, 4:6, 6:3).

- Znam ga već duže vreme, prethodnih godina smo u nekoliko navrata trenirali zajedno na različitim podlogama. Levoruk je, ima nezgodan servis, pogađa čudne uglove. Tokom poena ulazi na forhend kad oseća loptu. Njegova igra idealna je za ovu podlogu - pohvalio je Novak 97. tenisera sveta.

U nedelju će se Đoković prvi put sastati i sa Norvežaninom Kasperom Rudom, 34. na ATP listi.

- Još jedan specijalista za šljaku. Igrao je dobro na betonu posldnjih gdojna, ali se na šljaci oseća najkomfornije. Jesam favorit zbog renkinga, ali do sada nismo igrali, pa ću morati da pogledam njegove duele, odradim domaći zadatak i odigram dobar meč - završio je Novak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati