Tenis

[ Izvor: Sportski žurnal ]

07. 07. 2020. 23:21 0

Novak trenirao: Neko je morao da bude krivac za sve

Novak Đoković danas se vratio na teren. U društvu Viktora Troickog trenirao je prvi put po ozdravljenju od korona virusa i odgovorio je kritičarima koji su se utrkivali da ga kritikuju zbog organizacije Adrija Tura.

- U poslednje vreme vidim samo kritike, mnoge zlonamerne. Očigledno da postoji nešto više od te kritike, kao da postoji neka agenda, kao da je lov na veštice. Mora neko da padne, neka ličnost, neko veliko ime da bude glavni krivac za sve... Nisam siguran da ću igrati na US Openu. Planiram da u septembru igram Madrid, Rim i Rolan Garos - rekao je Novak za "Sportski žurnal".

U kalendaru je Novak zaokružio za sada Rolan Garos, jer nije još doneo odluku da li če putovati u Ameriku na Ju-Es Open zakazan za 31. avgust.

- Mnogo tenisera je u neizvesnosti da li da trenira na šljaci ili na betonu. Sve će se mnogo više znati do 15. jula kada je krajnji rok kada ATP mora da donese odluku za takmičenja u ATP kalendaru, Vašington, Sinsinati i evropske turnire. Dotle će se znati situacija sa putovanjima u Ameriku i nazad. Nadam se da će Evropska Unija doneti odluku da li skida Ameriku sa liste ili zadržava i to će u mnogome da odluči odigravanje Ju-Es opena. Da li ćemo ići tamo ili ne. Iskreno sada ne znam šta će biti, ne ide Ju-Es openu na ruku ovo što se dešavalo poslednjih nedelja, mnogo rastu brojevi zaraženih osoba, pogotvo u Njujorku - rekao je Đoković za "Sportski žurnal"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati