Tenis

Milan Zarić

30. 05. 2020. 17:16 0

"Mislio sam da ću umreti, nisam mogao da govorim "

Hrvatski teniser Ivo Karlović (40), uprkos tome što je u poznim igračkim godinama, i dalje uživa na terenu, zahvaljujući iskustvu i razornim servisima, koji plaše njegove protivnike. Znaju ga ljubitelji tenisa po sjajnom početnom udarcu, međutim sada su saznali nešto novo iz njegovog života.

Naime, Karlović je za zvanični sajt ATP otvorio dušu, te je istakao da se 2013. godine čak i plašio za sopstveni život. Tada ga je ujeo insekt, što je dovelo do virusnog encefalitisa. Hrvat je ispričao i kako se sve odvijalo.

- Sećam se da sam te 2013. godine bio u svojoj kući u Majamiju i počeo sam da primećujem neko čudno zveckanje u ruci. Probudio sam se u osam sati ujutru i mislio sam da je razlog te nelagodnosti bio taj što sam spavao u pogrešnom položaju. Ali, nakon nekoliko minuta, supruga mi je postavila pitanje i ja nisam mogao da artikulišem reči - rekao je Karlović.

Kako je vreme prolazilo, situacija je bila sve gora.

- Kako su prolazili sati, izgubio sam osetljivost u ruci i nisam mogao da govorim. Na kraju dana, nisam se setio ni svog imena, kao ni u kojoj godini smo bili. Nisam mogao da odgovorim ni na pitanja lekara. Imao sam glavobolje i bio sam podvrgnut mnogim testovima. Na kraju je utvrđeno da bolujem od virusnog encefalitisa - objasnio je Karlović kako su izledali najteži trenuci u njegovom životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati