Tenis

M. Z.

08. 05. 2020. 17:28 0

Ode u fudbalere: Petoligaš bi da dovede - FEDERERA!

Švajcarski petoligaš Vilarepos želi da iskoristi činjenicu što je teniska sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa i u svoju ekipu će pokušati da dovede - Rodžera Federera!

Petoligaš je švajcarskom teniseru već pripremio dres sa brojem 20, brojem titula koje je Federer osvojio na grend slem turnirima.

- O ovoj ideji razmišljam već neko vreme, ali nisam imao vremena dosad da pokrenem sve to. Čak i da ne prihvati našu ponudu, bilo bi neverovatno ludo da ostvarimo kontakt s njim. Kad bi samo hteo da se slika sa našim fudbalerima, da im potpiše dres... - rekao je predsednik Vilareposa Pjer Šovi.

Slavnom 38-godišnjem Švajcarcu iz ovog kluba su ostavili mogućnost da im se pridruži odmah ili posle završetka teniske karijere. Otkrili su mu i šta bi ga sve čekalo u klubu i petoj ligi.

- Spremni smoda ti damo i brojeve 21, 22, 23 ili, ko zna, možda i 24. Zavisi kako se bude razvijala tvoja teniska karijera. Svi u klubu su jednaki, pa bi trebalo da platiš članarinu od 180 franaka. Nećeš imati problema sa linijskim sudijama, jer u petoj ligi nemamo nijednog - rekao je prvi čovek ovog švajcarskog kluba.

Rodžer je dobio ponudu, sad se samo čeka njegov odgovor...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati