Tenis

[ Izvor: Beta ]

31. 03. 2020. 10:37 0

Tereni na US Openu se pretvaraju u bolnice

Pojedini objekti teniskog centra na US Openu u Njujorku biće pretvoreni u privremenu bolnicu sa 350 kreveta tokom pandemije koronavirusa.

Teniski Savez SAD saopštio je da će od danas zatvoreni tereni u centru "Bili Džin King" biti pretvoreni u privremenu bolnicu. U kuhinji na terenu "Luj Armstrong", koja se koristi na poslednjem grend slem turniru u sezoni, dnevno će biti napravljeno 25.000 paketa hrane za pacijente, radnike, volontere i učenike u gradu.

Zdravstvene vlasti Njujorka pokušavaju da uvećaju bolničke kapacitete za 87.000 kreveta kako bi izdržale dolazak velikog broja zaraženih.

Objekti US Opena će se najverovatnije koristiti za smeštaj pacijenata koji nisu oboleli od koronavirusa, preneli su američki mediji.

Prvobitno, teniski centar trebalo je da bude otvoren za javnost, za časove ili treninge tenisa, ali je odluka promenjena i objekti su zatvoreni za javnost zbog potreba zdravstvenih vlasti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati