Tenis

11. 02. 2020. 10:26 0

Noletove zimske čarolije posle slavlja u Melburnu (FOTO)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković otišao je na zasluženi odmor sa porodicom nakon što je osvojio rekordni osmi trofej na Australijan openu, odnosno posle 17. grend slem titule u karijeri.

Nole je odlučio da posle velikog uspeha u Melburnu ode u Italiju, gde se nalazi na Dolomitima i sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom uživa u zimskim čarolijama.

Inostrani mediji su tako objavili kako prvi reket sveta provodi odmor na planini, na kojoj nije odoleo da stane na skije i ponovo se oproba u sportu koji zauzima posebno mesto u njegovom srcu.

Koristi Novak svaki slobodan trenutak da uživa sa porodicom, a u trenucima pauze mu nije bilo strano ni da se opruži po snegu.

Đoković će sa porodicom biti do 24. februara, nakon čega ga očekuju nove obaveze. Tako će krajem meseca da se vrati na teren, i to u Dubaiju, a posle ga čeka američka turneja - nastupi na mastersima u Indijan Velsu (12. mart) i Majamiju (25. mart).

Zatim sledi povratak u Evropu i obaveze na šljaci, te će se u Monte Karlu, Madridu i Rimu spremati za Rolan Garos, koji počinje 24. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati