Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

02. 09. 2024. 18:52 0

Pijetlović se ekspresno vratio iz penzije - ima novi klub (FOTO)

Duško Pijetlović je novi vaterpolista Radničkog, objavio je klub na društvenim mrežama. Duško Pijetlović je nedavno ozvaničio kraj karijere, a tek nekoliko nedelja kasnije se predomislio i potpisao sa Radničkim. Tim povodom se klub oglasio na društvenim mrežama.

- U smiraj prelaznog roka, samo par dana nakon prelaska kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije, Nikole Jakšića, u Radnički, u Kragujevcu je odjeknula još jedna transfer bomba, u vidu jednog od najboljih centara svih vremena i člana zlatne generacije delfina, Duška Pijetlovića (39).

Ovaj transfer je usledio pomalo neočekivano jer je Pijetlović pre petnaestak dana okačio kapicu o klin, ali se na poziv Radničkog u kratkom roku predomislio i vratio iz penzije - piše u obkjavi VK Radnički.

Pijetlović je priznao da je to bila odluka koju nije mogao da odbije.

- Jednostavno i iskreno, dobio sam poziv koji nisam mogao da odbijem. Imao sam razgovore sa Urošem Stevanovićem, koji je nedavno postao osvajač Olimpijskih igara i teško je odbiti trenera koji je ostvario tako veliki uspeh. Ambicije nam se poklapaju želimo da pobedimo u svakoj utakmici, u svim takmičenjima i da nije tako, ne bih ni dolazio - istakao je on.

Podsetimo, Pijetlović je osvojio dva olimpijska zlata, dva svetska, pet evropskih, četiri Lige šampiona, a neverovatne uspebe beležio je i u Partizanu, Crvenoj zvezdi, Pro Reku, Solnoku, Dinamu, Novom Beogradu…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati