Ostali sportovi

[ Izvor: Mocart sport ]

16. 07. 2024. 21:08 3

Bum u RSS: Milena Delić podnela ostavku!

Nema mira u srpskom rukometu. Kako saznaje Mocart Sport, Milena Delić je napustila mesto predsednice Rukometnog saveza Srbije. Poslednjih meseci je bilo veoma burno na Tošinom bunaru.

U utorak je sazvana hitna elektronska sednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije. Na dnevnom redu trebalo je da se imenuju dva nova člana "rukometne Vlade". Poslednjih nedelja, kako saznaje Mocart sport, vodi se rat oko određenih kadriranja u sudijskoj organizaciji.

Pomalo neočekivano, Milena Delić je podnela ostavku. Zasad, nema zvaničnih komentara na ova saznanja. U sredu bi trebalo da dođe do zvaničnog saopštenja.

Nekadašnja reprezentativka naše zemlje je krajem decembra 2020. godine izabrana na čelo RSS-a, bila je prva žena na tom mestu.

U julu 2021. godine, Delićeva je dobila novi četvorogodišnji mandat, i to jednoglasno. U njenom mandatu nisu menjani selektori svake godine, kao ranije. Toni Đerona je bio na klupi tri i po godine, do kraha u Minhenu početkom godine kada ga ja nasledio Boris Rojević, dok je Slovenac Uroš Bregar već četvrtu godinu na klupi ženske reprezentacije Srbije.

U mandatu Milena Delić najveći uspeh je bronza juniora na Evropskom prvenstvu 2022. godine u Portugalu, kao i četvrto mesto naredne godine generacije Miloša Kosa, Luke Rogana i ostalih nada u Berlinu na Svetskom prvenstvu.

Sledi burno leto na Tošinom bunaru. Zasad, nema ni naznake ko bi moga da dođe na mesto Milene Delić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati