Ostali sportovi

Direktno.rs

03. 06. 2024. 10:57 0

Srbija sa rekordnim brojem atletičara na EP

Srbiju će na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u Rimu predstavljati rekordnih 16 takmičara, saopštio je Srpski atletski savez.

Na Evropskom prvenstvu, koje će se održati od 7. do 12. juna u Rimu, neće biti Ivane Španović koja je odustala od takmičenja kako bi se što bolje pripremila za Olimpijske igre u Parizu.

Na predstojećem takmičenju učestovaće Angelina Topić u skoku uvis i skoku udalj, Milica Gardašević u skoku udalj, Adrijana Vilagoš, Marija Vučenović i Ivana Đurić u bacanju koplja, kao i Elzan Bibić u trci na 5.000 metara.

U bacanju kugle takmičiće se Armin Sinančević i Asmir Kolašinac, u skoku udalj Strahinja Jovančević i Lazar Anić, Boško Kijanović u trci na 400 metara, a Milica Emini na 100 metara s preponama.

Nikola Kostić trčaće na 400 metara s preponama, Ivana Ilić na 100 i 200 metara, Marija Ćirić na 400 metara, a Slavko Stević i skoku uvis.

- Srbija ima bogatu sportsku tradiciju, a ova ekipa atletičara je samo još jedan dokaz njene izuzetnosti i posvećenosti sportskom uspehu. Sa ovakvim timom, Srbija se nada velikim rezultatima na ovogodišnjem Evropskom atletskom prvenstvu - navodi se u saopštenju Saveza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati