Ostali sportovi

[ Izvor: Sport klub ]

13. 05. 2024. 17:52 3

Dragan Kobiljski novi trener Partizana

Odbojkaški klub Partizan je brzo posle odlaska Bojana Janića rešio pitanje šefa struke za sledeću sezonu.

Partizan je na kraju sezone ostao bez Bojana Janića, koji je postao novi trener ekipe iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, predvodiće Šabab Al-Ahli.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde, Vojvodine i upravo crno-belih imao je više nego uspešan šestogodišnji mandat na klupi Partizana, sa kojim je osvojio četiri trofeja.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Aleksandrom Stankovićem i počasnim predsednikom Željkom Tanaskovićem brzo je rešila pitanje novog stratega, a izbor je pao na Dragana Kobiljskog.

Nekadašnji reprezentativni srednji bloker bio je između ostalog i igrač Partizana, u koji se vraća posle čak 27 godina, prvi put kao šef struke.

- Poklopile su se ambicije i želje kluba sa mojim ličnim, vraćam se u moj klub i verujem da ćemo imati uspešnu saradnju u narednom periodu. Drago mi je da se vraćam u srpsku odbojku, a zna se šta u njoj predstavlja Partizan. Cilj nam je da ponovo budemo u vrhu srpske odbojke, kao što je to bilo u prethodnim sezonama. Rezultati su potvrda da se u ovom klubu dobro radilo i želimo da nastavimo u tom pravcu - rekao je za Sport klub Kobiljski.

Kobiljski je tokom igračke karijere pored Partizana nastupao za Ren, Budućnost, Ajačio i Tuluz, a trenersku karijeru započeo je u Borcu iz Starčeva. Bio je i trener Crvene zvezde i kragujevačkog Radničkog, kao i asistent u reprezentacijama Srbije i Irana. Prošlu sezonu proveo je na klupi rumunskog Zalaua.

U Partizanu će sada raditi na formiranju ekipe za narednu sezonu, a izvesno je da će ekipu, kako sada stvari stoje, napustiti Novica Bjelica i Milija Mrdak. Bjelica bi trebalo da se pridruži mlađem bratu Goranu u Jedinstvu iz Stare Pazove, dok za korektora crno-belih postoji veliko interesovanje, kako domaćih, tako i inostranih ekipa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati