Ostali sportovi

Direktno.rs

12. 01. 2024. 09:49 0

Prva provera za srpske rvače na turniru u Zagrebu

Rvačka reprezentacija Srbije otputovala je u Zagreb gde će u naredna tri dana učestvovati na prvom renking turniru ove sezone. Boje reprezentacije Srbije na turniru u glavnom gradu Hrvatske braniće osmoro takmičara: Georgi Tibilov, Sebastijan Nađ, Aleksa Ilić, Ali Arsalan, Aleksandar Komarov, Luka Katić, Amrio Vuković, Mihail Kadžaja i Boris Petrušić.

Srpski reprezentativci bazične pripreme odradili su u Španiji, a prethodnih dana trenirali su u Zrenjaninu.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Bazični deo priprema, koji je najbitniji segment, odrađen je na najbolji mogući način. Svi momci su zaista dali sve od sebe, treniralo se izuzetno jako u vrunskim uslovima u španskom olimpijskom centru u Siera Nevadi, a u Zrenjaninu je fokus bio na klasičnim rvačkim treninzima - istakao je Vojislav Trajković jedan od trenera u stručno štabu naše reprezentacije i potom dodao:

- Ovaj turnir u Zagrebu biće odlična provera i sjajna prilika da vidimo gde se naši rvači nalaze u ovom trenutku. Svakako, naši reprezentativci još nisu dostigli optimalnu takmičarsku formu koju tempiramo za Evropsko prvenstvo, koje se održava od 12. februara u Bukureštu i prvi kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre koji je na programu u aprilu.

Prema rečima Trajkovića, rvačka reprezentacija Srbije po završetku turnira u Zagrebu putuje u Poreč gde će učestvovati na međunarodnom trening kampu u kome će biti preko 250 najboljih rvača Evrope.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati