Ostali sportovi

Direktno.rs

03. 11. 2023. 09:43 0

Beograd centar evropskog fitnesa

Beograd će ovog novembra ponovo biti evropska prestonica fitnesa. Petu godinu uzastopno, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, uz pokoroviteljstvo Ministarstva sporta i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, 25. i 26. novembra u Atletskoj dvorani biće održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja - BELFIS.

Na tri hiljade kvadratnih metara izložbenog prostora predstaviće se više od 50 izlagača iz Srbije i inostranstva koji će prezentovati novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije, zdrave ishrane. Ulaznice su već u prodaji i po prvi put se mogu se kupiti širom Srbije na svim prodajnim mestima Tickets-a, kao i onlajn putem njihovog sajta.

- Očekujemo više od 10 hiljada posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom dva dana trajanja sajma osete i dožive svu pozitivnu energiju koju sa sobom nosi BELFIS - kaže Miloš Bunić iz Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i dodaje:

- Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 40 radionica, stručnih predavanja i dešavanja u sedam različitih zona. Planirana su takmičenja, revije, testiranja, poligoni za funkcionalni trening, radionice kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova. Na glavnoj bini okupiće se i najeminentniji domaći i inostrani prezenteri iz sveta fitnesa. Sa ponosom mogu da najavim da će gost ovogodišnjeg BELFIS-a biti evropska zumba atrakcija Didem Zejbek iz Turske, kao i Vida Macura Maglica iz Slovenije sa programom kardio kros-boksing“, objasnio je Bunić istakavši da je osnovna ideja za organizaciju ovakve manifestacije popularizacija vežbanje i fizičke aktivnosti među svim starosnim grupama kao najefikasnijeg modela prevencije od nezaraznih bolesti što je dokazano brojnim medicinskim studijama.

I ove godine sastavni deo BELFIS-a biće i 13. Evropski fitnes kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše.

- Posebno osmišljen prostorni i tematski deo sajma fitnesa, velnesa i zdravlja biće i medicinska zona. Svi posetioci će besplatno moći da urade kompletno skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa, antropometrijska merenja, kao i “cardio scan” koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca - rekao je Bunić i posebno naglasio da će posetioci biti u prilici da isprobaju sve fitnes programe i razne grupne treninge.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati