Ostali sportovi

23. 10. 2023. 10:01 50

Bivša šampionka sveta isprozivala Srbiju (FOTO)

Najbolja slovenačka šahistkinja Laura Unuk isprozivala je Srbiju i Beograd, kao i Albaniju, nakon što se vratila u domovinu posle turnira! Laura je nekadašnja juniorska svetska šampionka u šahu, a na društvenim mrežama nije štedela reči na račun Srbije. Pogotovo toaleta s kojim se susrela u Beogradu.

- Posle devet dana u Albaniji i 12 dana u Srbiji, veoma sam srećna što sam se vratila u civilizaciju u Sloveniju. Preživela sam nekoliko virusa i 18 izazovnih mečeva, ali najveća zagonetka su mi bili ovi toaleti na beogradskoj autobuskoj stanici koje još uvek ne znam da koristim - napisala je ona na Instagramu.Laura, inače, ima 23 godine i nosi titulu ženskog velemajstora i međunarodnog majstora. Tokom karijere osvojila je sijaset medalja, a učestvovala je i na šahovskim Olimpijskim igrama za žene. Student je biohemije, a o šahu je svojevremeno govorila:

- Šah je moj hobi, nešto što vilim i želim tim da se bavim profesonalno. Ne mogu da živim bez šaha. Odlučila sam da idem na fakultet jer želim da se obrazujem, da nešto naučim - istakla je Laura svojevremeno u jednom intervjuu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati