Ostali sportovi

Direktno.rs

18. 09. 2023. 14:59 0

Ženska trka #JaToMogu u nedelju na Adi ciganliji

Tradicionalna Ženska trka pod sloganom #JaToMogu održaće se u nedelju, 1. oktobra na Adi Ciganliji, saopštio je danas Beogradski maraton. Očekuje se da će preko 2.000 učesnica zajedno trčati ili šetati krug oko jezera, dužine 7,7 kilometara, a sve očekuje bogat zabavni program - zajedničko zagrevanje, zumba, nagradna igra i brojne druge aktivacije.

Direktor Beogradskog maratona Darko Habuš izjavio je da je taj sportski događaj namenjen svim ženama i ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje žena kao primarne prevencije.Atletičarka Nora Trklja rekla je da želi da pruži podršku svim ženama da se bave fizičkom aktivnošću, jer je to jedini recept za zdrav i srećan život.

- Ja sam u drugom stanju i neću se takmičiti na dm Ženskoj trci, ali ću doći da prošetam krug oko Ade sa svima vama, jer želim da vam poručim da ako ja to mogu, može svaka od vas - poručila je Trklja.Zbog sve većeg interesovanja među ženama za aktivan i zdrav život, kao i povećanog broja učesnica trke, startno-ciljna zona pomerena je u Makiški park, sa desne strane glavnog parkinga na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati