Ostali sportovi

Direktno.rs

22. 08. 2023. 10:03 0

Bujica emocija Ivane posle skoka za zlato (FOTO)

Naša najbolja atletičarka Ivana Vuleta u nedelju je pokorila planetu, budući da je osvojila zlatnu medalju u skoku udalj. Do najsjajnijeg odličja je došla skokom od 7,14 metara, da bi dva dana posle finala objavila niz fotografije, na kojima se jasno mogu videti jake emocije - slavlje, ali i suze radosnice posle neverovatnog skoka.

Na tim fotografijama se videla njena reakcija kada je saznala da je skokom od 7,14 postala šampionka sveta na otvorenom i tako pokazala i da sa 33 godine i dalje predstavlja dominantnu silu u skoku udalj.

Vuleta je objavila emotivne slike koje pokazuju kroz šta je sve prošla da bi još jednom trijumfalno slušala himnu "Bože pravde".

Uz sve to je napisala samo jednu jedinu rečenicu.

- Vreme je tvoj najveći saveznik i ako ne postoji ništa drugo… Samo čekaj - napisala je Vuleta na engleskom, a dobila je niz čestitiki.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati