Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

12. 05. 2023. 14:39 1

Rukometni skandal: Tuča, policija - bivši selektor zaključan

Skandal u srpskom rukometu! Bivši selektor ženske reprezentacije Srbije Saša Bošković najpre je isključen, a onda zaključan u hodniku, pa napadnut. Sve se dogodilo u Inđiji.

Drugi meč polufinalne serije rukometnog prvenstva za dame između Železničara iz Inđije i Bekamenta iz Arađelovca doneo je pobedu domaćeg tima i produžetak sage (1:1), ali i buru na konferenciji za medije.

Saša Bošković, inače profesionalni prodavac žetona u luna parku, isključen je na ovom meču u samom finišu, a zatim učestvovao u nizu bizarnih događaja. Domaćin ga je prvo zaključao u hodniku, zatim se fizički obračunao sa nepoznatim licem, a na kraju je o svemu tome veoma burno pričao na konferenciji za medije.

Tom prilikom Bošković je otkrio detalje, pa čak i da je policija bila u hali u Inđiji kako bi uzimala izjave od aktera ovog nemilog događaja!

- Dobio sam crveni i izašao napolje. Bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu - rekao je nekadašnji selektor Srbije Saša Bošković, a preneo Mondo.

Na snimku iznad se može čuti kako igračica Bekamenta Ljubica Ivković izgovara "Nemam šta da kažem osim da se vidimo u nedelju u Aranđelovcu", a na sličan način se obratio i Bošković. Ni trener ni igračica tima iz Aranđelovca nisu čestitali na pobedi protivničkoj ekipi, pa se čini da će treći i odlučujući meč u ovoj seriji biti izuzetno napet i dramatičan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati