Ostali sportovi

Direktno.rs

10. 05. 2023. 14:03 0

Beograd centar evropskog vaterpola

Od 31. maja do 3. juna Beograd će ponovo biti centar evropskog vaterpola. Treću godinu uzastopno Vaterpolo klub Novi Beograd biće domaćin Fajnal-ejta Lige šampiona, a ovoga puta sve utakmice igraće se u spektakularnom ambijentu na otvorenom bazenu Sportskog centra “11. april” i za tu priliku biće podignute montažne tribine.

Za sada je poznato šest od ukupno osam učesnika završnog turnira koji će se boriti za titulu novog prvaka Evrope, a osim vaterpolista Novog Beograda plasman su do sada obezbedili još Barseloneta, Pro Reko, Olimpijakos, Breša i Ferencvaroš. Za ovaj vaterpolo spektakl koji će u glavnom gradu Srbije još jednom okupiti evropsku vaterpolo elitu u prodaji će biti isključivo dnevne ulaznice koje će se prodavati po cenama od 1.200 za prva dva dana i 1.500 dinara za druga dva dana turnira i moći će da se kupe na svim prdajnim mestima Tickets-a kao i onlajn putem njihovog internet sajta.

Prvog dana takmičenja (31. maj) na programu će biti svi četvrtfinalni dueli. Za 1. jun zakazana su polufinala i razigravanje za plasman od 5. do 8. mesta. Trećeg dana finalnog turnira (2. jun), igraće se utakmice za peto i sedmo mesto, a 3. juna na program je meč za treće mesto i finale.

Titulu prvaka Evrope brani italijanski Pro Reko koji je prošle godine u finalu na peterce bio bolji od Novog Beograda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati