Ostali sportovi

Direktno.rs

18. 04. 2023. 17:49 1

Dejan Savić karijeru nastavlja na Malti

Dejan Savić, bez ikakve sumnje jedan od najboljih vaterpolo trenera planete, imao je turbulentnu godinu, napustio je mesto selektora Srbije, napustio je mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, a sada je odlučio da karijeru nastavi na Malti, odnosno u klubu Slijema.

Šampionat Malte se igra tokom leta, pa će mnogo igrača širom planete umesto odmora, braniti boje kluba sa Malte, a najavljen je dolazak igrača poput Filipa Filipovića, Andrije Prlainovića...

- Dejana Savića ne treba predstavljati, trenutno je jedan od najboljih vaterpolo trenera na svetu. Posle sjajne igračke karijere, a i dalje je rekorder po broju utakmica za reprezentaciju Srbije, Savić ih je predvodio tokom zlatne ere osvojivši dva olimpijska zlata, tri evropska prvenstva, šest svetskih liga, kao i jedno Svetsko prvenstvo. Sve to ga je učinilo jednim od najtrofejnijih trenera u istoriji modernog vaterpola. Dobro došli u Slijemu, šefe - objavio je ovaj malteški klub.

Detalji ugovora nisu saopšteni, a kristalno je jasno da će Slijema biti samo usputna stanica za Dejana Savića, koji je tokom naredne sezone sigurno preći u klub sa daleko većim ambicijama i ugledom.

U međuvremenu, ljubitelji vaterpola će imati razloga za prate i šampionat Malte, države koja bez ikakve sumnje nastoji da napreduje i da se u bliskoj budućnosti približi najboljim selekcijama Evrope.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati