Ostali sportovi

[ Izvor: Sportsport.ba ]

16. 03. 2023. 06:51 4

HEROJ Američki borac sprečio otmicu deteta (VIDEO)

Amerikanac Brajan Kemsli mirno je šetao sa devojkom kroz park u Njujorku kada je ugledao nepoznatog muškarca koji pokušava da otme dete čiju je majka izvodila u šetnju. Odlučio je da reaguje i postao heroj jer je sprečio otmicu.

Brajan Kemsli je postao neočekivani heroj u Sjedinjenim Američkim Državama. Sprečio je otmicu deteta koristeći brazilski džiju-džicu. Njegova mirna šetnja sa devojkom po parku u Njujorku odjednom se pretvorila u pravi haos. Video je ženu kako vrišti dok je muškarac pokušavao da joj ukrade kolica sa detetom.

Odlučio je da reaguje. Nije mogao mirno da posmatra šta se dešava i njegov instinkt nije bio pogrešan jer je kidnaper bio veoma blizu da uzme bebu. Bez daljeg odlaganja krenuo je u napad. Koristeći stečeno znanje majstora brazilske džiu džice, ubrzo je zaustavio kidnapera i držao ga do dolaska policije.
- Govorio je kako da znam da je njena beba, i da je možda i njegova - kaže Brajan, opisujući kako je zaustavio kidnapera.

- Prvo sam ga srušio, a onda sam ga zgrabio. Držao sam ga tako čvrsto da nije mogao da se pomeri. Nismo želeli da ga tek tako pustimo - rekao je Kemsli.

Pre mnogo godina, Brajan je bio redovan na treninzima džiu džice. Znao je da će mu to u jednom trenutku pomoći u određenim životnim situacijama.
- Poznavanje džiu džice omogućilo mi je da kontrolišem odraslog čoveka kao bebu u ovom slučaju - rekao je Kemsli.

Prava je sreća što se Brajan zatekao u parku u vreme pokušaja kidnapovanja. Da nije bilo njega, nesrećna žena bi verovatno ostala bez dece. Nije mogla ni da se brani jer je sa njom bilo još jedno dete i može da bude i te kako zahvalna Brajanu na svemu što je uradio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati