Ostali sportovi

[ Izvor: Sportklub ]

30. 01. 2023. 20:08 6

Bazen hladan, Partizan ne trenira

Partizan je ostavio sasvim dobar utisak u završnici Kupa Srbije. Pune tri četvrtine je diktirao tempo protiv Novog Beograda ali je pao u poslednjih osam minuta. Čitava sezona je za Partizanov mladi tim prema očekivanjima svih u klubu. Pred derbi narednog kola sa Crvenom zvezdom druge muke muče trofejni sastav sa Banjice. Jedan od hramova vaterpola ne radi! Radi se o grejanju.

- Ne znam više dokle ovo traje. Bazen se ne greje od početka godine. I ranije je bilo problema pa se dese neke opravke. Napravili smo dogovor koji se ne ispunjava. Jednostavno smo ostali bez osnovnog centra za rad a kada ćemo ga dobiti ne zna se - kaže direktor Partizana Nikola Kuljača.Kao što se zna opština Voždovac je 2022. godine preuzela brigu o bazenu uz dozvolu Partizanu da ga koristi. Ali od uslova za korišćenje nema ništa jer hladna voda ne omogućava funkcionisanje kluba.

- Trenirali smo u Košutnjaku, dugujemo im zahvalnost ali ne može stalno tako. Sada nam stiže važna utakmica sa Zvezdom a nama bazen po ko zna koji put ne funkcioniše - razočaran je Kuljača.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati