Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

21. 01. 2023. 22:11 1

Kraj za Srbiju na SP: Ništa od četvrtfinala

Rukometaši Nemačke pobedili su Holandiju 33:26 (15:12) u drugom meču glavne faze Svetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj. Trijumfom Nemačke u ovom duelu, rukometaši Srbije izgubili su šanse za plasman u četvrtfinale šampionata sveta, pošto je izabranicima Tonija Đerone odgovarala pobede Holanđama.

Srbija je ranije u toku dana pobedila Argentinu 28:22 i čekala je ishod ovog meča, koji na kraju nije bio u korist naše selekcije. Sve do finiša prvih 30 minuta, vodila se izjednačena borba, ali su onda Nemci samo pojačali tempo i odvojili se na četiri razlike.
U nastavku meča reprezentacija Nemačke preuzela je potpunu kontrolu, odličnom igrom u odbrani Holanđanima 10 minuta nisu dozovoili da priđu golu (18:12), dok su sa druge strane pogađali sa svih pozicija. Nemačka je pred poslednji meč vodeća u Grupi 3 sa osam bodova, sledi je Norveška i ove dve selekcije će otići u četvrfinale Svetskog prvenstva.

Holandija je treća, dok Srbija, pred duel sa Holanđanima u ponedeljak, zauzima četrvto mesto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati