Ostali sportovi

Igor Velimirović

10. 11. 2022. 08:21 11

Rukometni klubovi morali da potpišu podršku Vučiću

Rezultatski debakl ženske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u rukometu nije ništa novo, zapravo je i očekivan s obzirom na to kakvo nam vlada stanje uz ovom sportu. Jučerašnji tekst pod naslovom "Rukomet je umro, a zbog 50.000 evra svi ćute" izazvao je veliku pažnju, a klubovi koji su ućutkani sa 50.000 evra od države, morali su da rade još gore stvari.

Naime, svaki rukometni klub u Srbiji morao je da da javnu podršku Aleksandru Vučiću pred izbore ove godine u aprilu! Stigli smo dotle da prodajemo obraz i čast za 50.000 evra, da ćutimo i trpimo.

To nije sramota samo sporta, već i ličnog dostojanstva svakog predsednika rukometnog kluba u Srbiji, a svi oni su listom postavljeni od strane Srpske napredne stranke.

Pored toga, morali su u svakoj javnoj izjavi da pohvale aktuelnog predsednika države, jer Bože moj, on je svetac našeg sporta, čudotvorac koji daje novac građana, svih državnih poreznika, a to što nam je sport uništen i što ne postoje više ni rukomet, ni košarka, ni vaterpolo, ni muška odbojka, a uskoro ni fudbal, o tome drugom prilikom...

Još jednom pozivamo Milenu Delić da podnese ostavku na mesto predsednika Rukometnog saveza Srbije, uništenog Saveza, jer je moralno priznati da su njeni rezultati - nula, i da povede sa sobom sav onaj iskompromitovani deo našeg rukometa, kao i da pod hitno funkciju komesara za bezbednost napusti Aleksandar Krstić, bahati i prostački nasilnik, inače komandir PU Savski venac, koji je fizički napadao demonstrante i žene bacao preko bankine na auto-putu na protestima protiv Rio Tinta.

I nije rukomet usamljen, nažalost, u ovom galimatijasu gluposti koje vlast pravi, već su i svi ostali sportski klubovi, odnosno njihovi predstavnici, morali da na papiru, koji je javnost imala na uvid, pruže podršku Aleksandru Vučiću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati